Перейти до вмісту
Головна » Солодкий клафуті з малиною

Солодкий клафуті з малиною

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Солодкий клафуті з малиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 430 ккал, 12 г білків,
    11 г жирів, 73 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 яєчний жовток
    ❯ 120 г цукру
    ❯ 170 г борошна
    ❯ 1/2 пакетика розпушувача
    ❯ 2 ст. л. меленого мигдалю
    ❯ 220 мл молока
    ❯ жир для змащування форм
    ❯ манна крупа для посипання форм
    ❯ 250 г малини цукрова
    ❯ пудра для посипання готових виробів
    Додатково:
    ❯ 4 форми діаметром 12 см

    Покроковий процес приготування клафуті з малиною

    Крок 1

    У великій мисці яйця та жовток збити з цукром. Борошно з розпушувачем просіяти на яєчну масу, додати мелений мигдаль. Перемішати, вливаючи тонким струмком молоко.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 180 °. Форми для випікання змастити жиром і посипати манною крупою. Розлити тісто за формами, зверху розподілити ягоди та випікати 15–20 хв. Клафуті подати у формах, посипавши цукровою пудрою.

    Тісто для клафуті та запіканок по консистенції нагадує млинець. В його основі – пшеничне борошно та цукор. Не найкорисніші продукти? Змінимо ситуацію! Просто замініть 1/2 пшеничного борошна цільнозернового або
    борошном з інших злаків, а рафінований цукор, наприклад, медом, цукром-сирцем, патокою, цукрозамінником.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Солодкий клафуті з малиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *