Перейти до вмісту
Головна » Мільфей з малиною

Мільфей з малиною

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Мільфей з малиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 200 ккал, 20 г білків,
    17 г жирів, 10 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 20 порцій:
    ❯ 500 г готового листкового тіста
    ❯ борошно для розкочування тіста
    ❯ 200 мл вершків жирністю 33%
    ❯ 250 г маскарпоне (або жирного сиру)
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 250 г малини
    ❯ 2 ч. л. цукру

    Покроковий процес приготування мільфею з малиною

    Крок 1

    Нагріти духовку до 200 °. Листкове тісто розкотити на посипаній борошном поверхні у пласт товщиною бл. 0,5 см. Гострим ножем вирізати з тесту кружки діаметром 8 см. Перекласти кухлі тіста на вистелену папером для випікання деко і випікати бл. 15 хв до золотистого кольору.

    Крок 2

    Охолоджені вершки збивати міксером у міцну піну, поступово підсипаючи цукор та ванільний цукор. Невеликими порціями, по столовій ложці, підмішати до сиру.

    Крок 3

    Малину перебрати. На половину гуртків із листкового тіста викласти порцію ванільного крему, зверху – ягоди. Накрити тістечка листковими коржами, що залишилися. Перед подачею добре посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мільфей з малиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *