Рецепт “Спагеті з кеш’ю та шнітт-луком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 770 ккал, 24 г білків,
36 г жирів, 84 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г спагеті
❯ сіль
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ 1 пучок шніт-цибулі
❯ 125 мл вершків
❯ 250 г плавленого сиру
❯ мелений чорний перець
❯ 100 г обсмажених горіхів кеш’ю
❯ жменя листків базиліка
Крок 1
Спагеті відварити в достатній кількості окропу підсоленої води, як описано на пакуванні. Відкинути на друшляк, повернути в каструлю і заправити оливковою олією.
Крок 2
Шнітт-цибулю обполоснути та нарізати кільцями. У невеликій каструлі нагріти вершки, додати плавлений сир і перемішувати, поки суміш стане однорідною. Посолити та поперчити до смаку.
Крок 3
В окремому посуді змішати борошно, що просіює, какао, цукор і соду. З’єднати сухі інгредієнти із шоколадною масою і перемішати
Крок 4
Половину шніт-цибулі перемішати з відвареними спагеті та сирним соусом. Розкласти страву по порційнім
тарілкам, посипати горіхами, листочками базиліка і шнитт-луком, що залишився.
Горіхи для цієї страви беріть, виходячи з власних переваг: фундук, кедрові або грецькі.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…