Калорійність

Стегна під горіховим соусом

«Діаменю» рецепт “Стегна під горіховим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
149 ккал

Інгредієнти

❯ 3 курячі стегна
❯ 1 жменю мигдалю
❯ 1 червона цибулина
❯ 3 зубчики часнику
❯ 1/2 лимона
❯ 3 гілочки кінзи
❯ коріандр
❯ перець чилі
❯ чорний перець
❯ сіль

Покрокове приготування стегон під соусом

Крок 1

Мигдаль злегка подрібнюю у ступці, додаю очищений часник, пропущений через прес. Вливаю 3 ст. оливкової олії та сік з половинки лимона, додаю прянощі. Цибулину очищаю і поділяю на 8 частин.

Крок 2

Форму змащу маслом, викладаю стегенця і змащу їх горіхово-часниковою сумішшю, зверху розкладаю цедру лимона і червону цибулю, солю, перчу.

Крок 3

Закриваю фольгою та запікаю у розігрітій до 180 град. духовці 10-15 хвилин. Знімаю фольгу та запікаю ще 15 хвилин.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Стегна під горіховим соусом. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

12 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

12 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago