Рецепт “Стейки із зеленим маслом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 55 хвилин
У 1 порції: 400 ккал, 25 г білків,
24 г жирів, 22 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 ст. л. розм’якшеного вершкового масла
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ 3 ст. л. рубаної зелені (материнка, розмарин, петрушка)
❯ 1 ч. л. тертої цедри лимона
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ 1 зубчик часнику
❯ 4 яловичих стейків (вирізка) по 180 г
❯ 4 скибочки білого хліба
❯ жменя руколи
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Вершкове масло розім’яти вилкою з 1 стіл. ложкою оливкової олії, зеленню, цедрою та 1/2 чайн. ложки соку лимона.
Посолити та поперчити. Викласти масу на вистелену харчовою плівкою робочу поверхню та сформувати ковбаску завтовшки 3 см. Загорнути у плівку та прибрати у морозильну камеру на 1 год.
Крок 2
Часник очистити, потовкти та змішати з оливковою олією і соком лимона, що залишилося, посолити та поперчити до смаку. Стейки з усіх боків обмазати часниково-масляною сумішшю та обсмажувати на розпеченій сковороді по 3-5 хв з кожною сторони.
Крок 3
Охолоджену олію нарізати кружальцями. На кожний стейк покласти по кухоль олії та залишити на 5 хв. Скибочки хліба підсушити на сковороді без додавання жиру. Грінки посипати листочками руколи, викласти зверху стейки.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…