Перейти до вмісту
Головна » Стейки із зеленим маслом

Стейки із зеленим маслом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Стейки із зеленим маслом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 400 ккал, 25 г білків,
    24 г жирів, 22 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 ст. л. розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 3 ст. л. рубаної зелені (материнка, розмарин, петрушка)
    ❯ 1 ч. л. тертої цедри лимона
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 4 яловичих стейків (вирізка) по 180 г
    ❯ 4 скибочки білого хліба
    ❯ жменя руколи
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування стейків із зеленим маслом

    Крок 1

    Вершкове масло розім’яти вилкою з 1 стіл. ложкою оливкової олії, зеленню, цедрою та 1/2 чайн. ложки соку лимона.
    Посолити та поперчити. Викласти масу на вистелену харчовою плівкою робочу поверхню та сформувати ковбаску завтовшки 3 см. Загорнути у плівку та прибрати у морозильну камеру на 1 год.

    Крок 2

    Часник очистити, потовкти та змішати з оливковою олією і соком лимона, що залишилося, посолити та поперчити до смаку. Стейки з усіх боків обмазати часниково-масляною сумішшю та обсмажувати на розпеченій сковороді по 3-5 хв з кожною сторони.

    Крок 3

    Охолоджену олію нарізати кружальцями. На кожний стейк покласти по кухоль олії та залишити на 5 хв. Скибочки хліба підсушити на сковороді без додавання жиру. Грінки посипати листочками руколи, викласти зверху стейки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Стейки із зеленим маслом Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *