Перейти до вмісту
Головна » Стейки з цвітної капусти

Стейки з цвітної капусти

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Стейки з цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІї, 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    ❯ 1 качан цвітної капусти
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль перець
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 1 ст. л. рідкого меду
    ❯ рубана петрушка
    Для пюре з батату:
    ❯ 2 бульби батата
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ 70 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування стейків з цвітної капусти

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Батат ретельно вимити, обсушити, загорнути кожну бульбу в окремий аркуш алюмінієвої фольги та помістити в духовку. Запікати батат до готовності прибл. 40 хв.

    Крок 2

    Підготувати лист і вислати його пергаментом. Капусту вимити та обсушити, гострим ножем нарізати качан капусти поздовжніми пластинами товщиною бл. 2 см. Нарізану капусту викласти в один шар на лист

    Крок 3

    Часник очистити та стовкти у ступці зі щіпкою солі. Товчений часник перемішати з медом і олією, додати по щіпці солі та перцю та сумішшю полити стейки з капусти.

    Крок 4

    Запікати капусту прибл. 30 хв. За бажанням один раз перевернути в процесі приготування.

    Крок 5

    Запечений батат вийняти з духовки, бульби розвернути, розрізати та столовою ложкою вибрати м’якуш. Вершки нагріти та пюрувати батат, додавши вершкове масло та гарячі вершки, посолити на смак.

    Крок 6

    Готову капусту подати гарячою на пюре з батату, посипавши рубаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Стейки з цвітної капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *