Рецепт “Стейки з цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІї, 1 ГОДИНА
❯ 1 качан цвітної капусти
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ сіль перець
❯ 1 зубок часнику
❯ 1 ст. л. рідкого меду
❯ рубана петрушка
Для пюре з батату:
❯ 2 бульби батата
❯ 100 мл вершків
❯ 70 г вершкового масла
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 200 °. Батат ретельно вимити, обсушити, загорнути кожну бульбу в окремий аркуш алюмінієвої фольги та помістити в духовку. Запікати батат до готовності прибл. 40 хв.
Крок 2
Підготувати лист і вислати його пергаментом. Капусту вимити та обсушити, гострим ножем нарізати качан капусти поздовжніми пластинами товщиною бл. 2 см. Нарізану капусту викласти в один шар на лист
Крок 3
Часник очистити та стовкти у ступці зі щіпкою солі. Товчений часник перемішати з медом і олією, додати по щіпці солі та перцю та сумішшю полити стейки з капусти.
Крок 4
Запікати капусту прибл. 30 хв. За бажанням один раз перевернути в процесі приготування.
Крок 5
Запечений батат вийняти з духовки, бульби розвернути, розрізати та столовою ложкою вибрати м’якуш. Вершки нагріти та пюрувати батат, додавши вершкове масло та гарячі вершки, посолити на смак.
Крок 6
Готову капусту подати гарячою на пюре з батату, посипавши рубаною петрушкою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…