Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Стейки з пекінської капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 250-300 г пекінської капусти
– 1 яйце
– 50 мл води
– 20 г борошна
– сіль на смак
– 0,5 ч.л. суміші прянощів
– 1 ч. л. оливкової рафінованої олії
Крок 1
Яйце посолити, влити воду, збити вилкою. Додати борошно та кохані прянощі. Перемішати.
Крок 2
Сковороду розігріти. Вилити олію. Капусту нарізати шайбами приблизно 1 см товщиною. Занурити «стейки» в кляр з двох боків. Викласти на сковороду.
Крок 3
Обсмажити на невеликому вогні по 5 хвилин із кожного боку. Якщо не любите хрустку капусту, можна додати трохи води та тушити ще 5 хвилин.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…