Перейти до вмісту
Головна » Стейки з пекінської капусти

Стейки з пекінської капусти

    Стейки з пекінської капусти

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Стейки з пекінської капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 250-300 г пекінської капусти
    – 1 яйце
    – 50 мл води
    – 20 г борошна
    – сіль на смак
    – 0,5 ч.л. суміші прянощів
    – 1 ч. л. оливкової рафінованої олії

    Процес приготування стейків з капусти

    Крок 1

    Яйце посолити, влити воду, збити вилкою. Додати борошно та кохані прянощі. Перемішати.

    Крок 2

    Сковороду розігріти. Вилити олію. Капусту нарізати шайбами приблизно 1 см товщиною. Занурити «стейки» в кляр з двох боків. Викласти на сковороду.

    Крок 3

    Обсмажити на невеликому вогні по 5 хвилин із кожного боку. Якщо не любите хрустку капусту, можна додати трохи води та тушити ще 5 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Стейки з пекінської капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *