Рецепт “Стейки з зеленим маслом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 770 ккал, 23 г білків,
69 г жирів, 14 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 4 стейки зі свинини
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 1 яблуко
❯ 1 морква
❯ 2 стебла селери
❯ 2 пір’їна зеленої цибулі
❯ 1 ст. л. соку лимона
Для зеленої олії:
❯ 120 г розм’якшеного вершкового масла (див. рецепт на с. 19)
❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
❯ 1 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
❯ 1 ст. л. дрібно нарізаної зеленої цибулі
Крок 1
Масло змішати з гірчицею, перцем та зеленою цибулею. Викласти масу на алюмінієвий лист фольги та скачати ковбаску діаметром 3 см. Загорнути у фольгу та помістити в холодильник.
Крок 2
Стейки вимити та обсушити. Натерти сіллю, перцем і обсмажувати на 2 стіл. ложках олії по 5 хв з кожного боку. Загорнути у фольгу. Яблуко вимити та, видаливши серцевину, нарізати тонкими скибочками. Овочі вимити, моркву
очистити та разом із селерою нарізати тонкими скибочками
Крок 3
Зелену цибулю нарізати кільцями. Змішати в мисці із соком лимона і рослинною олією, що залишилася. Салат посолити та поперчити. Охолоджену олію нарізати кружками та подати зі стейками та вітамінним салатом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…