Калорійність

Суп гаспачо з грінками

Рецепт “Суп гаспачо з грінками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 15 хвилин
У 1 порції: 120 ккал, 3 г білків,
6 г жирів, 16 г вуглеводів

Інгредієнти

На 8 порцій:
❯ 3 скибочки білого хліба без скоринки
❯ 150 г води
❯ 600 г помідорів (очистити від шкірки)
❯ 1 стручок солодкого зеленого перцю
❯ 2 білі цибулини
❯ 1 ч. л. меленої паприки
❯ 2 зубчики часнику (витовкти)
❯ 2 ст. л. рубаної зелені петрушки
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ мелений білий перець

Покроковий процес приготування гаспачо з грінками

Крок 1

Помідори, цибуля, м’якуш перцю дрібно нарізати. Хліб розламати на шматки та залити водою. Розмоклий хліб з’єднати з овочами та пюрування.

Крок 2

Додати паприку, товчений часник та петрушку. Приправити олією і перемішати. Посолити та поперчити до смаку. Суп подати у склянках охолодженим.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп гаспачо з грінками. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago