Калорійність

Суп із домашньою локшиною

Рецепт “Суп із домашньою локшиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 210 ккал, 15 г білків,
7 г жирів, 22 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 1 морква
❯ 1 корінь петрушки
❯ 1/2 бульби селери
❯ 1 ч. л. рослинної олії
❯ 1200 мл м’ясного бульйону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 200 г вареної яловичини
❯ 70 г борошна
❯ 1 яйце
❯ 1/2 ст. л. води
❯ рубана зелень

Покроковий процес приготування супа із домашньою локшиною

Крок 1

Овочі вимити, очистити, натерти на великій тертці та обсмажити в сотейнику на олії. Влити бульйон, посолити, поперчити та варити 15–20 хв.

Крок 2

М’ясо нарізати шматочками. З борошна, яйця, води та щіпки солі замісити круте тісто, нарізати його товстим
локшиною і викласти в киплячий бульйон з овочами. Додати м’ясо та варити суп ще 4–5 хв. Суп подати, посипавши зеленню.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із домашньою локшиною. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago