Калорійність

Суп з ковбасками та помідорами

Рецепт “Суп з ковбасками та помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 360 ккал, 12 г білків,
23 г жирів, 27 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 1 рубана цибулина
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 4 свинячі ковбаски шматочками
❯ 2 ст. л. порошку каррі
❯ 800 мл м’ясного бульйону
❯ 4 ст. л. пюре з помідорів
❯ 1 ст. л. томата-пасти
❯ 2 ст. л. коричневого цукру
❯ 100 г кетчупу
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 6 ст. л. сметани

Покроковий процес приготування суп з ковбасками

Крок 1

Цибулю обсмажити на олії в сотейнику, додати ковбаски та обсмажити. Підмішати 1/2 карі, бульйон, пюре та томатпасту. Покласти цукор та кетчуп, посолити, поперчити. Довести до кипіння, на середньому вогні готувати прибл. 8 хв

Крок 2

Суп приправити каррі та сметаною. Добре подати з картоплею фрі.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з ковбасками та помідорами. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago