Перейти до вмісту
Головна » Суп з ковбасками та помідорами

Суп з ковбасками та помідорами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп з ковбасками та помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 360 ккал, 12 г білків,
    23 г жирів, 27 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 рубана цибулина
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 4 свинячі ковбаски шматочками
    ❯ 2 ст. л. порошку каррі
    ❯ 800 мл м’ясного бульйону
    ❯ 4 ст. л. пюре з помідорів
    ❯ 1 ст. л. томата-пасти
    ❯ 2 ст. л. коричневого цукру
    ❯ 100 г кетчупу
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 6 ст. л. сметани

    Покроковий процес приготування суп з ковбасками

    Крок 1

    Цибулю обсмажити на олії в сотейнику, додати ковбаски та обсмажити. Підмішати 1/2 карі, бульйон, пюре та томатпасту. Покласти цукор та кетчуп, посолити, поперчити. Довести до кипіння, на середньому вогні готувати прибл. 8 хв

    Крок 2

    Суп приправити каррі та сметаною. Добре подати з картоплею фрі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з ковбасками та помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *