Рецепт “Суп з лисичками та горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
На 4 порції:
❯ 700 г лисичок
❯ 1 велика цибулина
❯ 1 морква
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 100 г консервованого зеленого горошку
❯ 2 лаврові листи
❯ 5 горошин запашного перцю
❯ 6 бульб картоплі
❯ 1/2 пучка зелені петрушки
❯ 100 г сметани
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Лисички перебрати, очистити, скласти в невелику каструлю, залити 1 л води, довести до кипіння і варити 10 хв. Відкинути на друшляк.
Крок 2
Цибулину очистити та нарізати маленькими кубиками. Моркву ретельно вимити, очистити, нарізати тонкою соломкою або натерти на великій тертці.
Крок 3
У каструлі нагріти олію та обсмажувати цибулю з морквою до підрум’янювання. Додати гриби та готувати всі разом 10 хв, періодично помішуючи.
Крок 4
У каструлю з овочами та грибами влити 3 л води та довести до кипіння. Покласти лавровий лист, перець горошком та варити на середньому вогні 3 хв.
Крок 5
Картоплю очистити, нарізати невеликими скибочками та додати в каструлю до овочів та грибів. Посолити, поперчити та варити після повторного закипання 10 хв
Крок 6
У каструлю додати зелений горошок та варити ще 5 хв. Зелень вимити, обсушити та порубати. Суп розлити по тарілках, у кожну додати зелень та сметану.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…