«Діаменю» рецепт “Суп з волоськими горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1 ХО
107 ккал
❯ 1 кг курки,
❯ 500 гр. помідорів,
❯ 3 цибулини
❯ 1 ст. ядер волоських горіхів
❯ 2-3 зубчики часнику
❯ 1 ст. л. льняного борошна
❯ 3-4 гілочки кінзи
❯ лавровий лист
❯ сіль
❯ запашний і чорний перець горошком
Крок 1
Курку рублю на шматочки та варю 45 хвилин. Дістаю з бульйону. Дрібно нарізаю цибулю, складаю з куркою у сотейник, додаю трохи бульйону та тушу під кришкою на малому вогні близько 15 хвилин
Крок 2
Розмішуючи, всипаю підсушене на сковороді борошно, тушку ще 10 хвилин. Варю у невеликій кількості води помідори, разом із відваром протираю крізь сито. Толку у ступці горіхи, часник, перець, підлив теплий бульйон.
Крок 3
Розігріваю бульйон, викладаю курку з цибулею, варю 10 хвилин. Додаю помідори, товчену масу, сіль, лавровий лист, зелень кінзи та варю ще 10 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…