Перейти до вмісту
Головна » Суп з волоськими горіхами

Суп з волоськими горіхами

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Суп з волоськими горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    107 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 кг курки,
    ❯ 500 гр. помідорів,
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 1 ст. ядер волоських горіхів
    ❯ 2-3 зубчики часнику
    ❯ 1 ст. л. льняного борошна
    ❯ 3-4 гілочки кінзи
    ❯ лавровий лист
    ❯ сіль
    ❯ запашний і чорний перець горошком

    Покрокове приготування супу з волоськими горіхами

    Крок 1

    Курку рублю на шматочки та варю 45 хвилин. Дістаю з бульйону. Дрібно нарізаю цибулю, складаю з куркою у сотейник, додаю трохи бульйону та тушу під кришкою на малому вогні близько 15 хвилин

    Крок 2

    Розмішуючи, всипаю підсушене на сковороді борошно, тушку ще 10 хвилин. Варю у невеликій кількості води помідори, разом із відваром протираю крізь сито. Толку у ступці горіхи, часник, перець, підлив теплий бульйон.

    Крок 3

    Розігріваю бульйон, викладаю курку з цибулею, варю 10 хвилин. Додаю помідори, товчену масу, сіль, лавровий лист, зелень кінзи та варю ще 10 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з волоськими горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *