Рецепт “Суші зі слабосоленою сьомгою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 години 35 хвилин
У 1 порції: 330 ккал, 19г білків,
11 г жирів, 37 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 150 г круглозерного рису
❯ 1/2 ст. л. рисового оцту
❯ 3 ст. л. цукру
❯ 1 ч. л. солі
❯ 300 г філе слабосоленої сьомги без шкіри
❯ паста васабі (японський хрін)
❯ соєвий соус
Крок 1
Рис промивати холодною водою, доки вона не стане прозорою. У каструлі залити рис свіжою водою так, щоб вона злегка покривала його. Накрити каструлю кришкою та довести воду до кипіння на сильному вогні. Зменшити вогонь до мінімуму і варити рис під кришкою 20 хв. Зняти каструлю з вогню, укутати рушником та залишити на 10 хв. Готовий рис перекласти в миску і розпушити дерев’яною лопаткою.
Крок 2
Для заправки рису сіль і цукор всипати оцет і нагрівати, помішуючи, до повного їх розчинення. Теплий рис збризкати заправкою та акуратно перемішати дерев’яною лопаткою чи паличками для суші.
Крок 3
Підготувати пластиковий контейнер (бл. 9 х 22 х 10). Філе сьомги розрізати на скибочки товщиною 0,4 см і викласти їх на дно контейнера злегка внахлест. Поверх сьомги викласти рівним шаром відварений рис. Накрити контейнер кришкою та прибрати в холодильник на 3 год. Перекинути суші на блюдо. Розвести васабі соєвим соусом і подати
до суші у піалі.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…