Рецепт “Свиняча рулька з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– Свиняча рулька 1.5 кг
– Корінь селери 400 гр
– Морква 200 гр
– Цибуля порей 100гр
– Цибуля ріпчаста 100 гр
– Томатна паста 40 гр
– Цукор 1 ч.л.
– Пиво темне 1 л
– Курячий бульйон 500 мл
– Сіль
– Рослинна олія
– Сушена смородина (не обов’язково)
– Квашена капуста 800 гр
– Цибуля 200 гр
– Копчений бекон 150 гр
– Ягоди ялівцю 6 шт
– Кмин 1 ч.л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Лавровий лист 2 шт
– Рослинна олія
– Цибуля шніт для подачі

Покроковий процес приготування свинячої рульки з капустою

Крок 1

Кидаємо кермо в каструлю з окропом, щоб розпарилася шкіра. Режим шматочками морква, порей, корінь селери та цибуля.

Крок 2

У добре розігріту олію у сковороді відправляємо овочі. Добре підсмажуємо, додаємо томатну пасту та трохи цукру. Перемішуємо та обсмажуємо.

Крок 3

Далі виливаємо в овочі половину пива. Перемішуємо і чекаємо доки випарується пиво, потім виливаємо інше пиво. Коли випарується волога, наливаємо курячий бульйон. Додаємо сушену смородину та перемішуємо.

Крок 4

Дістаємо рульку з окропу і робимо надрізи на шкірі навхрест. Добре солимо шкіру. Кладемо кермо в соус і відправляємо в духовку на 2 години при 160 градусах.

Крок 5

Нарізаємо цибулю. Наливаємо в казан масло і висипаємо цибулю. Злегка обсмажуємо до золотистості. Далі нарізаємо копчений бекон і відправляємо до цибулі. Коли бекон підрум’яниться, додаємо квашену капусту. Перемішуємо та робимо мінімальний вогонь.

Крок 6

Ягоди ялівцю, кмин і чорний перець злегка роздавимо у ступці. У пакетик для чаю кладемо спеції, лавровий лист і кладемо у капусту. Накриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні поки готується кермо.

Крок 7

Дістаємо кермо, перекладаємо її в жаровню на папірус. Відправляємо назад у духовку на 20 хвилин за 200 градусів.

Крок 8

Проціджуємо соус через велике металеве сито і потім через дрібне. Ставимо на вогонь і кип’ятити 10 хвилин. Потім додаємо 3 ложки крохмалю, розведений у холодній воді. Кип’ятимо одну хвилину та соус готовий.

Сьогодні ми дізналися як готується Свиняча рулька з капустою. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

1 день ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 день ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago