Рецепт “Свиняче філе з кленовим сиропом в глазурі з портвейну” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 500 ккал, 28 г білків,
32 г жирів, 26 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 1,5 кг свинячого філе
❯ 4 невеликі червоні буряки, нарізані тонкою соломкою
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 20 г вершкового масла
❯ 3 ст. л. білого портвейну
❯ 2 ст. л. кленового сиропу
❯ 1 ч. л. меленого імбиру
❯ 50 г рубаного фундука
❯ морська сіль
❯ дрібномелений чорний перець
Крок 1
Буряк залити 2 столи. ложками води та гасити 5 хв. Присипати цукром, додати 10 г вершкового масла і тушкувати ще 5 хв. Посолити, поперчити, додати їм бір на смак і посипати рубаним фундуком.
Крок 2
М’ясо розрізати на три частини та обсмажити на вершковому маслі на сильному вогні. Посолити, влити портвейн, кленовий сироп і готувати 20 хв, іноді змащуючи м’ясо утвореним соусом. Готове філе нарізати скибочками та подати з буряком.
Кленовий сироп можна замінити меншою кількістю рідкого меду, бажано акацієвого
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…