Рецепт “Свиняче каре з начинкою зі шпинату, запечене з яблуками та картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 год.

У 1 порції: 890 ккал, 46 г білків,
66 г жирів, 29 г вуглеводів

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 1,4 кг свинячого каре
❯ 2 ст. л. смальцю
❯ 1 цибулина
❯ 3 зубчики часнику
❯ 2 ст. л. гірчиці
❯ 100 г бекону
❯ 2 жмені шпинату
❯ 8 бульб картоплі
❯ 2 яблука
❯ сіль
❯ мелений чорний перець

Покроковий процес приготування каре

Крок 1

Нагріти духовку до 190 °. Цибулину та часник очистити, дрібно посікти та обсмажити на сковороді на 1/2 смальцю до прозорість. Сковороду зняти з вогню, обсмаженим овочам дати повністю охолонути. Шпинат вимити, перебрати та обсушити.

Крок 2

М’ясо вимити, обсушити, плівки зрізати, акуратно видалити кістку. М’ясо розкласти в пласт і злегка відбити, накривши харчовою плівкою, натерти сіллю та перцем, змастити гірчицею

Крок 3

Бекон нарізати тонкими скибочками та викласти на пласт. Викласти по центру м’ясного пласта шпинат і накрити його шаром обсмаженої цибулі з часником. Згорнути м’ясо в рулет і щільно зафіксувати його кулінарною ниткою

Крок 4

У формі для запікання розтопити смалець, що залишився та обсмажити м’ясо з начинкою зі всіх сторін

Крок 5

Картоплю очистити, вимити та нарізати четвертинками. Яблука вимити, обсушити та нарізати скибочками, видаливши серцевини з насінням. Підготовлені картопля та яблука викласти у форму до м’яса, добре перемішати, злегка поперчити. Форму накрити кришкою та помістити в духовку

Крок 6

М’ясо з картоплею та яблуками запікати у духовці під кришкою 30 хв. Продукти не перемішувати! Кришку зняти та продовжувати готувати ще 20 хв

Крок 7

Готове м’ясо перекласти в інший посуд, накрити листом алюмінієвої фольги та залишити за кімнатної температури на 10 хв. Кулінарну нитку видалити, м’ясо нарізати порційними шматочками

Крок 7

Картопля та яблука у формі акуратно перемішати, зверху викласти нарізане м’ясо. Добре подати з легкою овочевим салатом з горіхами

Сьогодні ми дізналися як приготувати Свиняче каре. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 годину ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

2 години ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

2 години ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

2 години ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

2 години ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

5 днів ago