Рецепт “Свинячі ребра в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– Свинячі ребра 2,5кг
– Солодка паприка 2ст.л.
– Коричневий цукор 2ст.л.
– Чорний перець 1ч.л.
– Чилі 1ч.л.
– Коріандр 1ч.л.
– Імбир 1ч.л.
– Сушений часник 1ч.л.
– Копчена паприка 1ч.л.
– Барбекю соус
– Оливкова олія
– Цибуля 400гр
– Суміш приправ 1ст.л.
– Яблучний сік 250мл
– Кетчуп 100гр
– Соус барбекю 50мл
– Мед 2ст.л.
– Яблучний оцет(5%) 2ст.л.
– Коріандр
– Чилі
– Зелена цибуля

Покроковий процес приготування свинячих ребер

Крок 1

У паприку висипаємо коричневі цукор, сіль, усі спеції та добре перемішуємо.

Крок 2

З ребер знімаємо шкірку, жирок і плівку. Добре натираємо м’ясо з усіх боків. Загортаємо у фольгу у два шари. Кладемо на жаровню ребрами вниз. Відправляємо до духовки на 3 години за 160 градусів.

Крок 3

Нарізаємо цибулю півкільцями і відправляємо в сковороду з оливковою олією. Злегка обсмажуємо та додаємо 1 ст.л. приготовані спеції. Обсмажуємо до золотистого кольору.

Крок 4

Виливаємо в цибулю на сковороді 1 склянку яблучного соку. Далі додаємо кетчуп, барбекю соус, 2 ст.л. яблучного оцту та 2 ст.л. меду (мед можна замінити цукром). Добре перемішуємо та готуємо на маленькому вогні 30 хвилин.

Крок 5

Відправляємо соус у блендер і збиваємо. Далі пропускаємо соус через сито. Перекладаємо у каструлю і ставимо на дуже маленький вогонь.

Крок 6

Через 3 години ставимо м’ясо на решітку. Рясно змащуємо м’ясо соусом. Відправляємо у духовку на 10-15 хвилин за 200 градусів.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячі ребра в духовці. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

2 дні ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

2 дні ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

3 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

3 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

3 дні ago