Рецепт “Свинина з квашеною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 690 ккал, 27 г білків,
59 г жирів, 14 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 600 г квашеної білокачанної капусти
❯ 2 цибулини
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 500 г свинячої вирізки
❯ 2 ст. л. томата-пасти
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
❯ 3 ст. л. топленого свинячого жиру
❯ 4 тонких скибочки бекону
Крок 1
Квашену капусту промити, подрібнити та викласти в каструлю. Влити трохи води та гасити під кришкою на слабкому
вогні 20-30 хв до м’якості.
Крок 2
Тим часом цибулю очистити, посікти та обсмажувати на сковороді на 2 стол. ложках свинячого жиру до напівпрозорості.
Крок 3
М’ясо вимити, добре обсушити паперовим рушником та нарізати великими кубиками. Обсмажувати разом із цибулею на сильному вогні до рум’яної скоринки. Посолити та поперчити до смаку. Влити невелику кількість гарячого м’ясного бульйону або води та гасити під кришкою 35 хв. Додати томат-пасту та капусту, перемішати.
Крок 4
Нагріти духовку до 220 °. Глибоку жароміцну форму змастити свинячим жиром і викласти у неї підготовлену суміш. Накрити блюдо скибочками бекону та запікати у духовці 25-30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…