Рецепт “Свинина з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 570 ккал, 30 г білків,
33 г жирів, 40 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 800 г свинячого філе
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 4 яблука
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 3 ст. л. рідкого меду
❯ сік 1 лимона
❯ 2 ст. л. брусниці або смородини
❯ 2 ст. л. рубаних горіхів
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. М’ясо вимити та обсушити паперовим рушником. На пательні нагріти 1 стіл. ложку рослинної олії та на сильному вогні обсмажувати м’ясо до рум’яної скоринки. Перекласти обсмажене м’ясо у форму для запікання, полити рослинною олією, що залишилася, і запікати 20 хв.
Крок 2
Яблука очистити та видалити серцевини з насінням, м’якуш нарізати восьмушками. На сковороді розтопити вершкове масло, покласти нарізані яблука, полити їх медом та соком лимона, злегка посолити. Посипати горіхами фрукти та злегка припустити на слабкому вогні. Насамкінець підмішати ягоди та злегка їх прогріти
Крок 3
Запечене м’ясо розрізати на порційні шматки. Подати з яблуками та за бажанням з картопляним пюре.
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Кіш лорен з копченою грудинкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Італійський салат з овочами та сиром" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Овочевий салат із копченим лососем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Овочевий салат з сардинами в олії" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…