Рецепт “Свинина з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 570 ккал, 30 г білків,
33 г жирів, 40 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 800 г свинячого філе
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 4 яблука
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 3 ст. л. рідкого меду
❯ сік 1 лимона
❯ 2 ст. л. брусниці або смородини
❯ 2 ст. л. рубаних горіхів
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. М’ясо вимити та обсушити паперовим рушником. На пательні нагріти 1 стіл. ложку рослинної олії та на сильному вогні обсмажувати м’ясо до рум’яної скоринки. Перекласти обсмажене м’ясо у форму для запікання, полити рослинною олією, що залишилася, і запікати 20 хв.
Крок 2
Яблука очистити та видалити серцевини з насінням, м’якуш нарізати восьмушками. На сковороді розтопити вершкове масло, покласти нарізані яблука, полити їх медом та соком лимона, злегка посолити. Посипати горіхами фрукти та злегка припустити на слабкому вогні. Насамкінець підмішати ягоди та злегка їх прогріти
Крок 3
Запечене м’ясо розрізати на порційні шматки. Подати з яблуками та за бажанням з картопляним пюре.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…