Перейти до вмісту
Головна » Свинина з яблуками

Свинина з яблуками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Свинина з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 570 ккал, 30 г білків,
    33 г жирів, 40 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г свинячого філе
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 4 яблука
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 3 ст. л. рідкого меду
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ 2 ст. л. брусниці або смородини
    ❯ 2 ст. л. рубаних горіхів

    Покроковий процес приготування свинини з яблуками

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. М’ясо вимити та обсушити паперовим рушником. На пательні нагріти 1 стіл. ложку рослинної олії та на сильному вогні обсмажувати м’ясо до рум’яної скоринки. Перекласти обсмажене м’ясо у форму для запікання, полити рослинною олією, що залишилася, і запікати 20 хв.

    Крок 2

    Яблука очистити та видалити серцевини з насінням, м’якуш нарізати восьмушками. На сковороді розтопити вершкове масло, покласти нарізані яблука, полити їх медом та соком лимона, злегка посолити. Посипати горіхами фрукти та злегка припустити на слабкому вогні. Насамкінець підмішати ягоди та злегка їх прогріти

    Крок 3

    Запечене м’ясо розрізати на порційні шматки. Подати з яблуками та за бажанням з картопляним пюре.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свинина з яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *