Рецепт “Сирне фондю з багетом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 22 г білків,
27 г жирів, 4 г вуглеводів
На 10 порцій:
❯ 2 невеликі цибулини
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 400 г сиру чеддер
❯ 400 г сиру грюєр (або подібного)
❯ 150 г сиру з блакитною пліснявою
❯ 50 мл сидру
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
❯ 2 ст. л. сметани
❯ 1 багет скибочками
❯ кілька зубчиків часнику
Крок 1
Цибулю очистити, посікти та обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
Крок 2
Весь сир натерти та перемішати. Велику каструлю наповнити наполовину водою. У фондюшниці змішати цибулю,
сидр та сир. Масу, що вийшла, посолити та поперчити, розтопити на гарячій водяній бані, іноді помішуючи.
Крок 3
У сирну масу підмішати сметану та 50 мл води. Скибочки багету обсмажити на сковороді без додавання жиру і натерти їх часником
Крок 4
Фондюшницю переставити на пальник. Обсмажені скибочки хліба занурювати в сир, трохи помішуючи.
У сирне фондю додайте трохи кукурудзяного або картопляного крохмалю або борошна: це не дасть сирній масі розшаруватись. Якщо ви натретє внутрішні стінки та дно фондюшниці часником, блюдо набуде чудового аромату
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…