Рецепт “Сирні мафіни” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 90 ккал, 3 г білків,
5 г жирів, 8 г вуглеводів
На 24 шт.
❯ 250 г борошна
❯ по 1 ч. л. соди та розпушувача
❯ дрібка солі
❯ 1/2 ч. л. гірчичного порошку
❯ 2 гілочки розмарину
❯ 6 ст. л. соняшникової олії
❯ 150 г жирного йогурту
❯ 125 мл молока
❯ 1 яйце
❯ 100 г твердого сиру, наприклад, ементаль
Для 10 коктейлів:
❯ 250 г цукру
❯ свіжий корінь імбиру (довжиною близько 15 см)
❯ скибочки лимона
❯ содова
Крок 1
У поглиблення двох форм для кексів (по 12 шт.) Вставити паперові формочки. Нагріти духовку до 170 °. Борошно із сіллю, содою та розпушувачем просіяти в миску. Додати гірчичний порошок та рубаний розмарин.
Крок 2
Окремо змішати соняшникову олію, молоко, йогурт, яйце та тертий сир. З’єднати із сухими інгредієнтами та швидко перемішати. Викласти тісто у паперові формочки та випікати 10-20 хв.
Крок 3
Для коктейлів корінь імбиру очистити та нарізати тонкими пластинами. На сковороду насипати цукор і нагрівати на слабкому вогні, доки він не почне карамелізуватися. Додати імбир, 500 мл води та варити бл. 10 хв. Сироп, що вийшов, розлити в десять келихів, додати скибочки лимона. Долити охолодженою содовою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…