Перейти до вмісту
Головна » Сирні мафіни

Сирні мафіни

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сирні мафіни” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 90 ккал, 3 г білків,
    5 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 24 шт.
    ❯ 250 г борошна
    ❯ по 1 ч. л. соди та розпушувача
    ❯ дрібка солі
    ❯ 1/2 ч. л. гірчичного порошку
    ❯ 2 гілочки розмарину
    ❯ 6 ст. л. соняшникової олії
    ❯ 150 г жирного йогурту
    ❯ 125 мл молока
    ❯ 1 яйце
    ❯ 100 г твердого сиру, наприклад, ементаль
    Для 10 коктейлів:
    ❯ 250 г цукру
    ❯ свіжий корінь імбиру (довжиною близько 15 см)
    ❯ скибочки лимона
    ❯ содова

    Покроковий процес приготування сирних мафінів

    Крок 1

    У поглиблення двох форм для кексів (по 12 шт.) Вставити паперові формочки. Нагріти духовку до 170 °. Борошно із сіллю, содою та розпушувачем просіяти в миску. Додати гірчичний порошок та рубаний розмарин.

    Крок 2

    Окремо змішати соняшникову олію, молоко, йогурт, яйце та тертий сир. З’єднати із сухими інгредієнтами та швидко перемішати. Викласти тісто у паперові формочки та випікати 10-20 хв.

    Крок 3

    Для коктейлів корінь імбиру очистити та нарізати тонкими пластинами. На сковороду насипати цукор і нагрівати на слабкому вогні, доки він не почне карамелізуватися. Додати імбир, 500 мл води та варити бл. 10 хв. Сироп, що вийшов, розлити в десять келихів, додати скибочки лимона. Долити охолодженою содовою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні мафіни. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *