Рецепт “Сирні пончики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 200 ккал, 4 г білків,
13 г жирів, 16 г вуглеводів
На 20 шт.
❯ 250 г борошна
❯ 2 ст. л. цукру
❯ 1 пакетик розпушувача
❯ 2 яйця
❯ 250 г сиру
❯ рослинна олія для фритюру
❯ джем
❯ цукрова пудра
Крок 1
Просіяне борошно змішати з цукром та розпушувачем, висипати гіркою в миску. Посередині зробити поглиблення, додати яйця, 2 ст. ложки рослинної олії та сир. Замісити тісто
Крок 2
У каструлю з товстим дном і високими стінками налити олію (на 5–6 см висоти каструлі) і нагріти до 170°.
За допомогою ложки сформувати з тіста кульки та обсмажити їх у фрітюр до золотистого кольору.
Крок 3
Готові пончики перекладати на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир. Подати з джемом, рясно посипавши цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…