Рецепт “Сирний омлет із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 580 ккал, 30 г білків,
48 г жирів, 8 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 14 редисок
❯ 4 ст. л. вершкового масла
❯ 8 яєць
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 3–4 ст. л. жирних вершків
❯ 30 г тертого сиру
❯ 3 ст. л. рубаної зелені (петрушки, зеленої цибулі)
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 400 г сиру
Крок 1
Редиску вимити, нарізати тонкими кружальцями та обсмажувати 4 хв з додаванням 2 ст. ложок вершкового масла.
Крок 2
Розділити на білки та жовтки 2 яйця. Білки збити в міцну піну із щіпкою солі. Жовтки збовтати з яйцями, що залишилися, вершками, сіллю та перцем. Всипати рубану зелень та сир, додати збиті білки та акуратно перемішати.
Крок 3
На суміші олій посмажити омлет: ополоником вилити на сковороду 1/4 яєчної суміші та смажити 3-4 хв, потім омлет
перевернути та готувати з іншого сторони ще 1-2 хв. З тесту, що залишилося, посмажити ще три омлети. Сир розім’яти виделкою, посолити та поперчити. Половинку кожного омлету намазати сиром, посипати редисом і накрити іншою половинкою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…