Рецепт “Сирний пиріг з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 210 ккал, 8 г білків,
10 г жирів, 22 г вуглеводів
На 10 порцій:
Для тесту:
❯ 100 г сиру
❯ 6 ст. л. молока
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 15 крапель рідкого концентрованого екстракту стевії
❯ 150 г борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
Для начинки:
❯ 250 г сиру
❯ 2 яйця
❯ 1 ст. л. рідкого концентрованого екстракту стевії
❯ 3 яблука
Крок 1
Із зазначених інгредієнтів замісити гладке однорідне тісто. Розкачати тісто в тонкий круглий пласт і вислати їм змащену жиром і посипану борошном форму для випікання діаметром прибл. 23 см.
Крок 2
Для начинки сир протерти через сито, додати яйця, екстракт стевії та перемішати. Вилити суміш у форму на тісто. Яблука вимити та вилучивши серцевини з насінням, нарізати восьмушками. Викласти часточки яблук поверх сирної
начинки, трохи втопити. Випікати в духовці 30 хв. при 180°.
Стевія, яку ще називають медовою травою, зовсім не містить калорії. В аптеках ви можете придбати її у вигляді
сушеного листя, рідкого екстракту або білого порошку (Стевіозид). Врахуйте: 1/2 чайні. ложки стевіозиду дорівнює по солодощі 2 склянки цукру.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…