Рецепт “Тайський соус сатай до шашликів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 190 ккал, 3 г білків,
17 г жирів, 9 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 1 зубчик часнику
❯ 1 маленький стручок червоного перцю чилі (або 1 ч. л. меленого кайєнського перцю)
❯ 1/2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. тростинного цукру
❯ 1/2 склянки арахісової пасти
❯ 1 ч. л. соєвого соусу
❯ 1/2 склянки кокосового молока
Крок 1
Цибулю та часник очистити та порубати. Перець чилі вимити та, вилучивши насіння, дрібно нарізати, разом з
цибулею обсмажувати на олії 4 хв. Додати часник та обсмажувати ще 1 хв.
Крок 2
Посипати овочі очеретяним цукром і нагрівати, поки цукор не карамелізується. Підмішати арахісову пасту та соєвий соус. Розвести суміш кокосовим молоком і злегка уварити на слабкому вогні. Готовий соус зняти з вогню та добре збити. Подати до курячих шашличків з салатом зі свіжих огірків.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…