Рецепт “Тайський соус сатай до шашликів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 190 ккал, 3 г білків,
17 г жирів, 9 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 1 зубчик часнику
❯ 1 маленький стручок червоного перцю чилі (або 1 ч. л. меленого кайєнського перцю)
❯ 1/2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. тростинного цукру
❯ 1/2 склянки арахісової пасти
❯ 1 ч. л. соєвого соусу
❯ 1/2 склянки кокосового молока
Крок 1
Цибулю та часник очистити та порубати. Перець чилі вимити та, вилучивши насіння, дрібно нарізати, разом з
цибулею обсмажувати на олії 4 хв. Додати часник та обсмажувати ще 1 хв.
Крок 2
Посипати овочі очеретяним цукром і нагрівати, поки цукор не карамелізується. Підмішати арахісову пасту та соєвий соус. Розвести суміш кокосовим молоком і злегка уварити на слабкому вогні. Готовий соус зняти з вогню та добре збити. Подати до курячих шашличків з салатом зі свіжих огірків.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…