Рецепт “Тарт із кускусу з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 30 ХВИЛИН
❯ 250 г кускуса
❯ 150 г твердого сиру
❯ 1 велика цибулина
❯ 2 яйця
❯ рослинна олія
❯ 50 г вершкового масла
❯ мелений мускатний горіх
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулину очистити та дрібно нарізати. Сир натерти на великій тертці.
Крок 2
На сковороді на гарячій рослинній олії обсмажувати цибулю до прозорості. Обсмажену цибулю зняти з вогню та остудити
Крок 3
У каструлі залити кускус 400 мл окропу, накрити кришкою і дати настоятися прибл. 7 хв.
Крок 4
Набряклий кускус розім’яти вилкою, посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом.
Крок 5
Дати кускус охолонути, перемішати його з обсмаженим цибулею, вбити яйця, додати тертий сир та добре перемішати.
Крок 6
Форму для випікання змастити олією. Духовку нагріти до 190 °.
Крок 7
У підготовлену форму викласти щільним рівномірним шаром кускус із добавками. Верх виробу акуратний розрівняти. Вершкове масло дрібно посікти та посипати виріб.
Крок 8
Випікати тарт із кускуса бл. 25 хв. Подати тарт теплим як доповнення до основної страви.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…