Рецепт “Тарт яблучно-мигдальний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНА
❯ 300 г яблук
Для основи:
❯ 175 г бісквітного печива
❯ 75 г вершкового масла
Для крему:
❯ 75 г вершкового масла
❯ 75 г цукру
❯ 2 яйця
❯ 75 г меленого мигдалю
❯ 1 ч. л. мигдального екстракту
❯ 50 г пелюсток мигдалю
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Підготувати роз’ємну форму для випікання (діаметром близько 20 см).
Крок 2
Приготувати основу тарта. Печиво стовкти в дрібну крихту і викласти в глибоку миску. Вершкове масло розтопити на повільному вогні, злегка остудити та вилити на крихту. Масу добре перемішати та викласти у форму рівним щільним шаром, роблячи борти. Форму з основою помістити у холодильник.
Крок 3
Для крему вершкове масло розм’якшити та збити з цукром у пишну однорідну масу. Не припиняючи збивати, ввести по одному яйця, додати мелений мигдаль та мигдальний екстракт.
Крок 4
Яблука вимити, очистити та, вилучивши серцевини з насінням, нарізати тонкими скибочками. Нарізані яблука викласти на основу тарта і покрити кремом.
Крок 5
Верх виробу добре розрівняти та посипати пелюстками мигдалю. Випікати 20-25 хв. Готовий тарт вийняти з духовки та дати йому охолонути у формі бл. 15 хв. Перекласти тарт на блюдо сервування. За бажанням посипати цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…