Рецепт “Тарталетки з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 220 ккал, 4 г білків,
16 г жирів, 14 г вуглеводів
На 8 порцій:
❯ 125 г козячого сиру
❯ 1 ст. л. рубаної зеленої цибулі
❯ 1/2 ст. л. рубаної зелені петрушки
❯ 1 ст. л. тертого пармезану
❯ мелений чорний перець
❯ дрібка солі
❯ 0,5 кг готового листкового тіста
❯ 16 помідорів чері
Крок 1
Козячий сир, цибуля, зелень петрушки та пармезан змішати, посолити та поперчити.
Крок 2
Тісто розрізати на 16 трикутників і вислати ними формочки. Тісто часто наколоти виделкою і випікати тарталетки 6 хв. при 200°. Помідори надрізати та, видаливши насіння, наповнити сирною масою. Розкласти помідори по тарталетках та запікати ще 4 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…