«Діаменю» рецепт “Телятина з овочевим гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
187 ккал
❯ 400 г нежирної телятини
❯ 1 головка цвітної капусти
❯ 1 солодкий перець
❯ 1 цибулина
❯ 1 кабачок
❯ 2 ст. оливкової олії
❯ 1 ч.л. солі
❯ 0,5 ч.л. чорного перцю
Крок 1
Нарізаю телятину на кубики. Розігріваю оливкову олію на сковороді. Обсмажую телятину до золотистої скоринки.
Крок 2
Додаю нарізані овочі (цвітну капусту, солодкий перець, кабачок, цибулю) і обсмажую їх разом із телятиною приблизно 7-10 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.
Крок 3
Солю та перчу. Подаю гарячим з гарніром (наприклад, з відвареною сочевицею).
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…