Калорійність

Телятина з овочевим гарніром

«Діаменю» рецепт “Телятина з овочевим гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,6 ХО
187 ккал

Інгредієнти

❯ 400 г нежирної телятини
❯ 1 головка цвітної капусти
❯ 1 солодкий перець
❯ 1 цибулина
❯ 1 кабачок
❯ 2 ст. оливкової олії
❯ 1 ч.л. солі
❯ 0,5 ч.л. чорного перцю

Покрокове приготування телятини з овочевим гарніром

Крок 1

Нарізаю телятину на кубики. Розігріваю оливкову олію на сковороді. Обсмажую телятину до золотистої скоринки.

Крок 2

Додаю нарізані овочі (цвітну капусту, солодкий перець, кабачок, цибулю) і обсмажую їх разом із телятиною приблизно 7-10 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.

Крок 3

Солю та перчу. Подаю гарячим з гарніром (наприклад, з відвареною сочевицею).

Сьогодні ми дізналися як готується Телятина з овочевим гарніром. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago