Перейти до вмісту
Головна » Телятина з овочевим гарніром

Телятина з овочевим гарніром

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Телятина з овочевим гарніром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    187 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 400 г нежирної телятини
    ❯ 1 головка цвітної капусти
    ❯ 1 солодкий перець
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 кабачок
    ❯ 2 ст. оливкової олії
    ❯ 1 ч.л. солі
    ❯ 0,5 ч.л. чорного перцю

    Покрокове приготування телятини з овочевим гарніром

    Крок 1

    Нарізаю телятину на кубики. Розігріваю оливкову олію на сковороді. Обсмажую телятину до золотистої скоринки.

    Крок 2

    Додаю нарізані овочі (цвітну капусту, солодкий перець, кабачок, цибулю) і обсмажую їх разом із телятиною приблизно 7-10 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.

    Крок 3

    Солю та перчу. Подаю гарячим з гарніром (наприклад, з відвареною сочевицею).

    Сьогодні ми дізналися як готується Телятина з овочевим гарніром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *