Рецепт “Тістечка з какао та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 години 40 хвилин
У 1 порції: 500 ккал, 9 г білків,
40 г жирів, 24 г вуглеводів
На 12 шт.
Для коржа:
❯ 5 яєць
❯ 5 ст. л. цукру
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. порошку какао
❯ 4 ст. л. борошна
Для крему:
❯ 500 г сиру
❯ 250 г вершкового масла
❯ 150 г цукру
Для глазурі:
❯ 200 г вершкового масла
❯ 2 ст. л. порошку какао
❯ 2–3 ст. л. води
❯ 2 ст. л. крохмалю
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. Для коржа жовтки відокремити від білків і збити в пишну масу з цукром. Додати рослинне
олію та борошно, просіяне з какао, перемішати. Білки збити в міцну піну та акуратно перемішуючи, ввести тісто.
Крок 2
Вилити тісто на вистелений папером для випікання деко та випікати 10 хв.
Крок 3
Олію розм’якшити при кімнатній температурі та збити з цукром та сиром. Поступово розподілити крем поверх остиглого коржа.
Крок 4
Для глазурі на гарячій водяній бані розтопити масло з какао. Крохмаль розвести у 2–3 стіл. ложках холодної води, додати в какао-масу і збити до однорідності. Зняти глазур з водяної лазні. Залити сирний десерт теплою глазур’ю і дати їй затвердіти у холодильнику. Ніж занурити в гарячу воду та розрізати десерт на дванадцять прямокутних шматків.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…