Рецепт “Томатний суп з кіноа” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 180 ккал, 9 г білків,
3 г жирів, 32 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 80 г кіноа
❯ 1 рубана цибулина
❯ 1 морква
❯ 1 стебло черешкової селери
❯ 1/2 ст. л. оливкової олії
❯ 400 г консервованих очищених помідорів
❯ 800 мл овочевого бульйону
❯ сіль
❯ мелений перець
❯ 2 свіжих помідори
❯ 200 г зеленого горошку
Крок 1
Моркву очистити та нарізати кружками, селера – скибочками. Помідори очистити від шкірки та насіння та нарізати шматочками.
Крок 2
Обсмажувати цибулю в сотейнику на олії до напівпрозорості. Додати та обсмажити моркву, покласти консервовані помідори, влити бульйон та варити 10 хв. Всипати промиту кіноа, посолити, поперчити та варити 10 хв. Додати горошок та свіжі помідори та варити 5 хв.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…