Рецепт “Томатний суп з кіноа” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 180 ккал, 9 г білків,
3 г жирів, 32 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 80 г кіноа
❯ 1 рубана цибулина
❯ 1 морква
❯ 1 стебло черешкової селери
❯ 1/2 ст. л. оливкової олії
❯ 400 г консервованих очищених помідорів
❯ 800 мл овочевого бульйону
❯ сіль
❯ мелений перець
❯ 2 свіжих помідори
❯ 200 г зеленого горошку
Крок 1
Моркву очистити та нарізати кружками, селера – скибочками. Помідори очистити від шкірки та насіння та нарізати шматочками.
Крок 2
Обсмажувати цибулю в сотейнику на олії до напівпрозорості. Додати та обсмажити моркву, покласти консервовані помідори, влити бульйон та варити 10 хв. Всипати промиту кіноа, посолити, поперчити та варити 10 хв. Додати горошок та свіжі помідори та варити 5 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…