Рецепт “Томатний тарт з рикотою та зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
На 4 порції:
❯ 450 г готового листкового тіста
❯ 15–18 дрібних помідорів, бажано різних кольорів
❯ 300 г рикоти
❯ 200 г сметани
❯ 1 яйце
❯ 50 мл рослинної олії
❯ по 1/2 пучка чебрецю та петрушки
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 230 °. Помідори вимити та обсушити, за бажанням нарізати. Зелень промити, перебрати, листочки обірвати та дрібно порубати, трохи зелені відкласти для подачі, інше додати до помідорів.
Крок 2
Помідори збризкати рослинною олією та акуратно перемішати. Викласти помідори на вистелений пергаментом лист і запікати 20 хв.
Крок 3
Підготувати форму для випікання та вистелити її тестом, зробивши невисокі борти. Тісто часто наколоти виделкою, накрити пергаментом і зверху насипати сухий горох. Випікати основу тарта 10 хв, вийняти з духовки та дати охолонути.
Крок 4
Частину запечених помідорів викласти на основу. Рикоту розтерти зі сметаною та яйцями, додати 1–2 ст. л. олії, масу добре посолити та поперчити, додати трохи зелені.
Крок 5
Підготовлену масу викласти на помідори та зверху розподілити помідори, що залишилися.
Крок 6
Зменшити температуру духовки до 180° і випікати виріб 25 хв. Готовий тарт подати теплим, посипавши зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…