Рецепт “Тушкована печінка з червоною цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хв.
У 1 порції: 820 ккал, 46 г білків,
17 г жирів, 24 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 50 г вершкового масла
❯ 2 невеликі червоні цибулини
❯ 1 морква
❯ 1 ст. л. томатної пасти
❯ 50 мл сухого білого вина
❯ 500 г широкої локшини
❯ сіль
❯ 400 г курячої печінки
❯ мелений чорний перець
❯ 60 г тертого сиру
Крок 1
Моркву вимити, очистити та нарізати короткою соломкою. Цибулю очистити, посікти та обсмажити на вершковому маслі до напівпрозорості. Додати морква, припустити її на слабкому вогні разом із цибулею.
Крок 2
Печінку вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Додати їх до овочів і обсмажувати на сильному вогні 3-4 хв. Підмішати томат-пасту, влити вино. Зменшити вогонь
Крок 3
Локшину відварити, як описано на пакуванні. Відкинути на друшляк, 4-5 стіл. ложок води зібрати та додати до печінки.Тушити 4 хв. Додати локшину, перемішати, посолити, поперчити та розкласти по тарілках. Посипати сиром.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…