Калорійність

Вафлі шоколадним соусом та мигдалем

Рецепт “Вафлі шоколадним соусом та мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 660 ккал, 12 г білків,
42 г жирів, 62 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 2 яйця
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. кленового сиропу
❯ 1/2 склянки кокосового молока
❯ 1 склянка борошна
❯ дрібка солі
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 80 мл вершків
❯ 100 г шоколаду
❯ 4 ст. л. мигдальної стружки

Покроковий процес приготування вафлів з шоколадним соусом

Крок 1

Збовтати яйця з кокосовим молоком, олією та кленовим сиропом. Всипати борошно, сіль, розпушувач і перемішати.
Випекти з тіста рум’яні вафлі.

Крок 2

Нагріти вершки та, помішуючи, розтопити шоколад. Мигдаль обсмажити на сухій сковороді. Подати вафлі, полив
шоколадним соусом і посипавши стружкою.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Вафлі шоколадним соусом та мигдалем. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago