Рецепт “Вафлі з полб’яного борошна з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 820 ккал, 25 г білків,
62 г жирів, 42 г вуглеводів
На 2 порції:
❯ 1/2 склянки полб’яного борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 3 яйця
❯ по 1/2 склянки молока та мінеральної води
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ 4 ст. л. тертого сиру
❯ 8 тонких скибочок сиров’яленої шинки
❯ 1 пір’їнка зеленої цибулі
Крок 1
Борошно з розпушувачем просіяти в миску. В окремому посуді збовтати яйця з молоком, водою та олією. Влити в борошняну суміш і ретельно перемішати, щоб не було грудочок. В останню чергу всипати в тісто тертий сир, перемішати.
Крок 2
Нагріти вафельницю, у середину кожної виїмки налити трохи тіста і випікати вафлі до готовності згідно з інструкціями до вафельниці. Подати вафлі із сиров’яленою шинкою, посипавши нарізаною кільцями зеленою цибулею.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…