Рецепт “Вареники з картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти розраховано на 45 вареників
– Картопля 370гр
– Цибуля 2 середні цибулини
– Сіль 2-3 ч.л
– Перець до смаку
– Кмин 1ч.л
– Олія 25гр
Тісто на вареники:
– Борошно універсальне 300 гр
– Вода 150гр
– Олія 9гр
– Сіль 4.5гр
Крок 1
Дрібно нарізаємо цибулю. У розігріту сковороду наливаємо олію та висипаємо цибулю. Смажимо на маленькому вогні, постійно помішуючи. Готуємо до золотистого кольору.
Крок 2
Обсмажуємо кмин на середньому вогні 1-2 хвилини, постійно помішуючи. Готовий кмин перемелюємо на порошок.
Крок 3
Відварюємо картоплю і висипаємо в неї цибулю, перець, кмин і сіль. Переминаємо і пробуємо на смак.
Крок 4
До борошна додаємо сіль і перемішуємо. Вливаємо масло, 150 грамів окропу і замішуємо. Викладаємо на стіл та замішуємо тісто. Накриваємо тісто і даємо настоятися 15 хвилин.
Крок 5
Робимо ковбаску товщиною 2 см і нарізаємо шматочками по 2 см. Розгортаємо форму для вареників. Кладемо начинку та формуємо вареники.
Крок 6
Коли вода закипить, солимо і закидаємо вареники. Акуратно перемішуємо. Коли вареники спливуть, готуємо ще 5 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…