Рецепт “Вершково – вишневе морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 4 години 20 хвилин
У 1 порції: 360 ккал, 21 г білків,
19 г жирів, 14 г вуглеводів
На 4 порції:
350 г вишні
2 яєчні жовтки
100 г цукру
300 мл вершків
3 яєчні білки
80 г цукрової пудри
1 ст. л. соку лимона
Крок 1
Вишні вимити та видаливши кісточки, подрібнити блендером у пюре. 2 яєчні жовтки збити зі 100 г цукру.
Крок 2
Вершки довести майже до кипіння і тонким струмком влити в жовткову масу, безперервно помішуючи. Нагрівати суміш, не доводячи до кипіння, 4 хв. Перелити в миску, дати охолонути до кімнатної температури, потім прибрати в холодильник.
Крок 3
У каструлю налити вершки, додати 100 г цукру, ванільний цукор на смак, варити на слабкому вогні 30 хв, остудити та збити міксером.
Крок 4
3 яєчні білки збити з 80 г цукрової пудри. Додати 1 стіл. ложку соку лимона. З’єднати білкову масу зі збитими вершками. Затягнути миску з пломбіром харчовою плівкою та помістити в морозильну камеру на 3 год.
Крок 5
Столовою ложкою викладати в контейнер для заморожування вишневе по черзі та ванільне морозиво. Прибрати в морозильну камеру для загусання.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…