Рецепт “Віденський яблучний штрудель” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 470 ккал, 5 г білків,
21 г жирів, 65 г вуглеводів
На 10 порцій:
Для тесту:
❯ 250 г просіяного борошна
❯ дрібка солі
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. вершкового масла
❯ 125 мл теплої води
Для начинки:
❯ 1,5 кг яблук
❯ сік 1 лимона
❯ 60 г родзинок
❯ 200 г вершкового масла
❯ 100 г цукру
❯ 2 ст. л. ванільного цукру
❯ 100 г обсмажених панірувальних сухарів
❯ щіпка кориці
❯ 1 жовток
Крок 1
Із зазначених інгредієнтів замісити гладке нелипке тісто і сформувати шар. Помістити його у змащену жиром посуд. Накрити кришкою та прибрати в холодильник на ніч.
Крок 2
Нарізані часточками очищені яблука збризкати соком лимона, посипати корицею і ванільним цукром, додати родзинки.
Крок 3
Розкачати тісто в тонкий пласт, змастити його вершковим маслом, посипати сухарями, зверху викласти яблука. Тісто з начинкою згорнути у рулет. Жовток розбовтати та змастити виріб. Духовку нагріти до 180 ° і випікати рулет 30-40 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…