Перейти до вмісту
Головна » Віденський яблучний штрудель

Віденський яблучний штрудель

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Віденський яблучний штрудель” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 470 ккал, 5 г білків,
    21 г жирів, 65 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    Для тесту:
    ❯ 250 г просіяного борошна
    ❯ дрібка солі
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла
    ❯ 125 мл теплої води
    Для начинки:
    ❯ 1,5 кг яблук
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ 60 г родзинок
    ❯ 200 г вершкового масла
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 2 ст. л. ванільного цукру
    ❯ 100 г обсмажених панірувальних сухарів
    ❯ щіпка кориці
    ❯ 1 жовток

    Покроковий процес приготування віденського штруделю

    Крок 1

    Із зазначених інгредієнтів замісити гладке нелипке тісто і сформувати шар. Помістити його у змащену жиром посуд. Накрити кришкою та прибрати в холодильник на ніч.

    Крок 2

    Нарізані часточками очищені яблука збризкати соком лимона, посипати корицею і ванільним цукром, додати родзинки.

    Крок 3

    Розкачати тісто в тонкий пласт, змастити його вершковим маслом, посипати сухарями, зверху викласти яблука. Тісто з начинкою згорнути у рулет. Жовток розбовтати та змастити виріб. Духовку нагріти до 180 ° і випікати рулет 30-40 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Віденський яблучний штрудель. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *