Рецепт “Вінегрет з вареною тріскою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 341 ккал, 13 г білків,
14 г жирів, 8 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 400 г філе тріски
❯ 2 буряки
❯ 2 моркви
❯ 3 бульби картоплі
❯ 200 г маринованих огірків
❯ 1 цибулина
❯ 1 пучок зеленої цибулі
❯ 150 г квашеної капусти
❯ 1/2 лимона
Для заправки:
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. оцту
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ цукор
Крок 1
Буряк, морква та картоплю вимити та відварити. Відварені овочі очистити та нарізати кубиками. Квашену капусту
витиснути та посікти. Зелений цибулю вимити, кілька стеблинок відкласти для прикраси, решту дрібно нарізати. Цибулину очистити та порубати.
Крок 2
Приготувати заправку, змішавши олію та оцет, додати сіль, цукор і перець на смак
Крок 3
Тріску відварити у підсоленій воді до готовності, нарізати кубиками та з’єднати з подрібненими овочами. Полити вінегрет заправкою та добре перемішати.
Крок 4
Кожну порцію вінегрету викласти у спеціальну форму для салату та акуратно перевернути на порційну тарілку. Прикрасити салат кухлями маринованих огірків, скибочками лимона та стеблами зеленої цибулі.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…