Перейти до вмісту
Головна » Вінегрет з вареною тріскою

Вінегрет з вареною тріскою

    Вінегрет з вареною тріскою

    Рецепт “Вінегрет з вареною тріскою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 341 ккал, 13 г білків,
    14 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 400 г філе тріски
    ❯ 2 буряки
    ❯ 2 моркви
    ❯ 3 бульби картоплі
    ❯ 200 г маринованих огірків
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ 150 г квашеної капусти
    ❯ 1/2 лимона
    Для заправки:
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 ст. л. оцту
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ цукор

    Покроковий процес приготування вінегрету з тріскою

    Крок 1

    Буряк, морква та картоплю вимити та відварити. Відварені овочі очистити та нарізати кубиками. Квашену капусту
    витиснути та посікти. Зелений цибулю вимити, кілька стеблинок відкласти для прикраси, решту дрібно нарізати. Цибулину очистити та порубати.

    Крок 2

    Приготувати заправку, змішавши олію та оцет, додати сіль, цукор і перець на смак

    Крок 3

    Тріску відварити у підсоленій воді до готовності, нарізати кубиками та з’єднати з подрібненими овочами. Полити вінегрет заправкою та добре перемішати.

    Крок 4

    Кожну порцію вінегрету викласти у спеціальну форму для салату та акуратно перевернути на порційну тарілку. Прикрасити салат кухлями маринованих огірків, скибочками лимона та стеблами зеленої цибулі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вінегрет з вареною тріскою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *